„Există în PD-L destui frustraţi”

Odată cu nominalizarea lui Cristian Florian pentru fotoliul de prefect, au şi început să apară primele reacţii, atât în presă, cât şi în interiorul partidului, chiar dacă mulţi membri au preferat să se exprime prin surse, sau „ascunşi” pe forumuri. Se pare că libertate de expresie nu este pe deplin înţeleasă de Ioan Oltean, din moment ce în timpul conferinţei de presă le-a atras atenţia jurnaliştilor că s-ar fi aşteptat la o mai mare susţinere din partea lor, ţinând cont că media de vârstă din presa locală este apropiată cu vârsta lui Cristian Florian.

„M-aş fi aşteptat să existe comentarii mult mai pozitive, mai favorabile la adresa lui Cristian Florian, mai ales că majoritatea dintre voi sunteţi cam de aceeaşi vârstă. Am constat că foarte mulţi tineri manifestă o invidie negativă, şi nu îţi exprimă potenţialul vârstei lor. Prin Cristian Florian, fiecare tânăr ar trebui să îşi vadă potenţialul (…) Să credem că e vremea tinerilor. E un început pe care îl voi susţine personal ca să aibă continuitate. Sunt convins că unii tineri vor înţelege şi se vor alinia politicii pe care PD-L o dezvoltă”, a precizat Ioan Oltean.

Pentru nemulţumiţii din PD-l, sau pentru colegii cârcotaşi din Organizaţia de Tineret PD-L, liderul Ioan Oltean are un avertisment: „Tinerii din PD-l vor comenta în structurile partidului. Cine comentează la colţ de stradă sau în alte moduri, va avea o mare surpriză la modul cel mai serios. Există în PD-l destui frustraţi, dar Cristian Florian trebuie să beneficieze de credibilitate maximă”, a completat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor. Referitor la acuzele îndreptate asupra lui, Cristian Florian, viitorul prefect a replicat: „Nu mă deranjează absolut deloc. E normal, unii să fie pro, alţii contra, vizavi de nominalizarea pentru funcţia de prefect”, a precizat Cristian Florian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5