Un tânăr consilier judeţean, nominalizat pentru funcţia de prefect

Cristian Florian: „Odată ce ai intrat în politică îţi asumi o responsabilitate, iar funcţia de prefect este o responsabilitate”

Consilierul judeţean PD-L, Cristian Daniel Florian, este nominalizarea Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud pentru funcţia de prefect.

Cristian Florian are 31 de ani, şi este de profesie jurist. În plan politic, este membru PD-L din 1998, vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret PD-L la nivel naţional şi preşedinte executiv al Organizaţiei de Tineret la nivel judeţean. Din 2008, deţine şi funcţia de consilier judeţean, şi este membru în Comisia pentru dezvoltare urbanistică, lucrări publice, protecţia mediului, a monumentelor istorice şi de arhitectură.

Cristian Florian este şi un tânăr om de afaceri. Deţine două firme Mobil Star SRL şi Terra Nostra 2001 SRL.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Dimitrie Cantemir, Cluj-Napoca, în 2000. La Academia de Poliţie din Bucureşti, şi-a susţinut lucrarea de licenţă cu tema „Regimul juridic al intermedierii comerţului internaţional”.

Nominalizarea lui Cristian Florian pentru funcţia de prefect a constituit o surpriză în sensul în care numele tânărului consilier judeţean nu figura pe lista candidaturilor depuse. Pe de altă parte, desemnarea lui Cristian Florian pentru scaunul de prefect nu este surprinzătoare, fiind foarte comodă pentru preşedintele Consiliului Judeţean, şi totodată şefului său de partid, Ioan Oltean.

„Pentru mine a fost o surpriză nominalizarea la funcţia de prefect, întrucât nu cerusem nicio funcţie şi nici nu mi se promise nimic” a declarat pentru cotidianul Răsunetul, Cristian Florian. Întrebat dacă funcţia de prefect nu este o provocare prea mare pentru o persoană de vârsta lui, Cristian Florian ne-a răspuns: „Odată ce ai intrat în politică îţi asumi o responsabilitate, iar această funcţie este o responsabilitate”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5