Experienta si povestea casei mele

Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata, insa mie mi s-a intamplat sa apara mai multe problem in aceleasi timp. Si da, am auzit de cateva ori despre vorba aceea “Unde e o problema, apar mai multe”. De foarte multe ori am ajuns in situatii din care imi era foarte greu sa ies si pe care le consideram unele dintre cele mai dificile ale vietii mele.

In mod cert, fiecare persoana are parte de momente mai frumoase si mai putin frumoase. Este absolut normal sa se intample acest lucru. In continuare voi povesti perioada pe care am considerat-o cea mai grea:

Totul a inceput in momentul  in care am hotarat sa imi construiesc o casa pentru ca nu mai voiam sa stau la parintii mei.  Am inceput sa caut tot felul de materiale de constructie si am decis sa le cumpar din timp pentru ca imi doream sa le gasesc la preturi mai reduse.  Le-am cumparat pe rand si am analizat foarte bine piata inainte sa cumpar ceva. Asa mi-am luat toate materialele necesare pentru a putea incepe constructia.

Locul in care urma sa construiesc casa era déjà racordata la energie electrica, apa, canalizare etc. Totusi, in momentul in care a venit echipa pregatita de treaba s-a intamplat ceva cu curentul electric. Se pare ca aparatura folosita avea nevoie de mai multa energie electrica, ceea ce a determinat un scurt circuit care mi-a dat batai de cap. Sigur ca nu stiam ce sa fac pentru ca eram constient ca o priza de 2.20 nu avea cum sa reziste la o intensitate atat de mare precum cea care trebuia la aparaturile folosite. Asa ca am gasit motoare electrice trifazate si am reusit sa rezolv aceasta  problema.

Pe langa faptul ca nu ma descurcam asa cum mi-as fi dorit la constructia casei si ca lucrurile nu decurgeau asa cum vroiam e, intamplarea facea ca sa mai am si cateva probleme de sanatate. Stresul parea mult prea mare pentru mine, insa am reusit sa trec peste toate dupa ce m-am hotarat sa fiu puternic si sa trec peste toate aceste lucruri cu demnitate.

De aproape un an am reusit chiar sa ma mut in noua casa, am o familie si o viata frumoasa. As putea sa spun ca am tot ce imi doresc si ca toate lucrurile sunt asa cum mi-am dorit, desi trecusem printr-o perioada grea si credeam ca nu voi reusi sa o depsesc prea repede.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]