Expoziţie de păsări de curte şi porumbei

În perioada 22- 24 ianuarie, Asociaţia Columbofilă de Sport şi Agrement "HENIU" BISTRIŢA, organizează expoziţia de păsări de curte şi porumbei, expoziţie dotată cu trofeul "MEMORIALUL FILIP CRISTIAN", ediţia a 4-a.
Expoziţia va avea loc în grădina de vară a hotelului DECEBAL din Bistriţa, deschisă publicului zilnic între orele 09-19.00, iar duminică până la ora 14.00 .
Pasionaţii de creşterea şi selecţia porumbeilor şi păsărilor de curte vor avea posibilitatea să vadă peste 200 de exemplare aparţinând a 33 de rase de porumbei şi păsări de curte. Porumbeii Maltezi, Vargaţii de Muntenia sau găinile Gât-Golaş de Transilvania sunt doar câteva din punctele de mare atracţie ale actualei ediţii a memorialului "FILIP CRISTIAN"
Expoziţia are drept scop păstrarea în atenţia iubitorilor de animale din Bistriţa şi nu numai, a memoriei eroului sublocotenent post-mortem FILIP CRISTIAN, fost membru al ACAS "HENIU"Bistriţa, care şi-a pierdut viaţa în misiune, în Afganistan, departe de Bistriţa, oraşul său natal.
Preşedinte ACAS "Heniu"
Anton Roşu

Comentarii

20/01/16 19:57
catalin

iepuri nu vor fi ? :)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5