Peste 1000 de iubitori ai animalelor au trecut pragul expozitiei de porumbei, pasari exotice, gaini si animale de blana

Expozitia zonala organizata de Asociatia Columbofila de Agrement si Sport "HENIU" Bistrita s-a constituit intr-un eveniment de mare interes pentru bistriteni. Peste 1000 de iubitori ai animalelor din judet au trecut pragul expozitiei de porumbei, pasari exotice, gaini si animale de blana, nu putini din cei care au spus prezent la aceasta manifestare exprimandu-si dorinta de a imbratisa acest hobby. Organizata pentru prima data in aceasta formula mixta, expozitia a avut darul de a reaminti vizitatorilor ca intoarcerea la natura este cel mai important lucru in momentul de fata. In urma examinarii exponatelor, juriul constituit din arbitri internationali, a acordat 47 de titluri de campion si opt cupe pentru cele mai reprezentative exemplare aflate in expozitie.

Din pacate, spatiul destinat expozitiei fiind limitat, multi crescatori au fost obligati sa renunte la prezentarea si a altor rase si specii de animale aflate in grija. Cu ocazia deschiderii oficiale, primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu fiind prezent la eveniment, le-a promis organizatorilor tot sprijinul necesar organizarii unui eveniment de asemenea fel cu o amploare mult mai mare.

De subliniat, pezenta in numar mare a copiilor care demonstreaza ca preocuparile in aer liber devin tot mai mult o prioritate fata de activitatile in spatii unde nu reuseste sa patrunda acest medic universal care este Soarele.

Stefan Pastor

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5