12-14 ianuarie: Peste 230 de porumbei, expuşi în memoria eroului Filip Cristian

În perioada 12-14 ianuarie,  Asociaţia  Columbofilă de Sport şi  Agrement "HENIU" Bistriţa organizează a şasea ediţie a Memorialului "Filip Cristian", o expozitie de porumbei şi păsări exotice.

„Membrii  ACAS  "HENIU" Bistriţa, prin această activitate, aduc un omagiu fostului lor coleg de pasiune, sublocotenent Filip Cristian, Cetăţean de onoare al  municipiului Bistriţa, care şi-a pierdut viata în misiune, departe de Bistriţa şi România, pe care le-a iubit până în ultima clipă a vieţii”, precizează preşedintele Anton Roşu.

Memorialul "Filip  Cristian" va avea loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale  Avram Iancu, unde vor fi expuse peste 230 de exemplare de porumbei, aparţinând a 28 de rase, din care cinci autohtone. Vizitatorii vor putea admira minunatele exemplare de porumbei, rasa  Maria Stuart, carunculatii de Oradea, turturelele diamant sau pescăruşii japonezi.

       Accesul în sala de expoziţie, din strada Cerbului, este permis vineri-sâmbătă, între orele 9.00-18.00, şi duminică, în intervalul orar 9.00-14.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5