Ezechil Sighiartău (PNŢCD BN): Rezultetele de la alegerile locale ne obligă să continuăm munca

Conducerea județeană Bistrița-Năsăud a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat a făcut o analiză a rezultatului alegerilor locale din data de 5 iunie 2016, care din punctul nostru de vedere ne obligă să continuam munca în PNȚCD.

“Având în vedere că la nivelul județului Bistrița-Năsăud s-a reușit obținerea a 9 mandate de consilieri locali, iar rezultatele de la municipiu arată că 3,21 la sută dintre bistrițeni au votat candidatul PNȚCD, considerăm că încercarea noastră de revigorare a partidului a fost o reușită față de iunie 2012, cand se înregistrau doar 176 de voturi pe municipiu, iar astăzi am realizat 871 de voturi pentru Consiliul Local Bistrița. Desigur că aceste rezultate nu ne califică pentru niciun loc în Consiliul Local Bistrita și nici pentru Consiliul Județean, unde în 2012 procentul PNȚCD a fost sub 0,5 la sută, iar acum este de 1,45.

Drept urmare, considerăm că am făcut un pas înainte, iar cu experiența dobândită ne rămâne doar să ne pregătim mai bine pentru alegerile parlamentare din luna noiembrie 2016. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut.

Ca o precizare, urmare a ideilor subliniate de mass- media conform cărora PNȚCD ar fi partidul “neoprotestanților”, vrem să precizam că în toată campania electorală am făcut apel să fim susținuti de toți creștinii, fără a ține cont de confesiune, menționând de fiecare dată că singurii care ar putea să salveze România  din situația în care se afla momentan, sunt oamenii cu structură moral -creștină, fie că sunt ortodocși, catolici, neoprotestanți., precizează președintele Sighiartău Ezechil, liderul PNTCD BN. 

Comentarii

09/06/16 15:43
Hottongue

Nici măcar pocăiții nu v-au votat!
Personal, aș fi votat cu doamna în fustă neagră. Dar personal!!

10/06/16 08:41
vizitator

La Bistrita a-ti pierdut fiindca a-ti venit cu propunerea de extindere a strazilor de pe fosta centura.
Aceasta propunere nu este agreata de cetateni Bistritei.

Daca pe viitor vreti sa cresteti fiti mai atenti cu ce propuneri veniti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5