FC Bihor a învins lidera Gloria Bistriţa cu 2-0

Echipa FC Bihor a învins, sâmbătă, pe teren propriu, lidera clasamentului, Gloria Bistriţa, cu 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Hadăr, introdus în acest meci din poziţia de rezervă.

Meciul a fost unul spectaculos încă de la început, când, din minutul 5, Silvăşan de la oaspeţi a sărit cu R. Lupu după un balon şi l-a lovit cu cotul pe fundaşul orădean. În urma incidentului, Lupu s-a ales cu arcada spartă şi a fost plin de sânge, moment în care centralul a decis să îl elimine direct pe atacantul bistriţenilor.

Lupu a revenit în teren cu un bandaj la cap, iar prima modificare s-a făcut la pauză, în minutul 46, când Sulea a fost schimbat cu Hadăr. Mutarea antrenorului Gheoreghe Ghiţ s-a dovedit foarte inspirată, deoarece Hadăr s-a dovedit omul meciului.

Primul gol a fost marcat în minutul 50, când, după un corner executat de pe partea stângă, Hadăr a trimis spre poartă, fiind blocat de Oghinciuc, dar cu noroc balonul a ajuns la acelaşi Hadăr, care din a doua încercare a reuşit să trimită în poartă. Apoi, rezerva bihorenilor a reuşit dubla, în minutul 79, după o centrare a nou intratului M. Popa.

FC Bihor a mai fost pe punctul de a marca, în minutul 90, când Florean s-a lansat excelent, dar portarul Oghinciuc a ieşit la blocaj. Totuşi, atacantul bihorean a împins mingea pe lângă portar, dar Stan a oprit balonul la un metru de linia porţii.

Meciul s-a încheiat, astfel, 2-0 pentru bihoreni, un scor nesperat, dar care duce echipa orădeană pe locul 6 în clasament, înaintea celor de la UTA.

FC BIHOR ORADEA - GLORIA BISTRIŢA 2-0

FC Bihor: A. Popescu - Zanardini, Oltean (cpt), R. Lupu, Diarra - Coroian, Selagea, Sorian, Fl. Pop - Şulea, Florean
Rezerve: Fildan - Bârză, Danci, M. Popa, Sfârlea, Hadăr, O. Popa
Antrenor: Gheorghe Ghiţ

Gloria Bistriţa: Oghinciuc - Ţârcă, Stan, Reano, Isac - Mărginean, Feher - Pădurariu, Rogozan, Cafasso - Silvăşan.
Rezerve: Botoşer - Fl. Pop, Peica, Dobrea, Nicoară, Curtuiuş, Voinea
Antrenor: Nicolae Manea

http://www.ebihoreanul.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5