Felicitări! Dorothea Chiciudean de la CN Andrei Mureșanu, 9.98 la Bacalaureat!

Dorothea Chiciudean de la Colegiul Național Andrei Mureșanu Bistrița, cu 9.98, are a doua media pe judeţ la Bacalaureat! Despre Dorothea am mai scris de-a lungul timpului, la Evaluarea Naţională având 10 atât ca elevă la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, cât şi la Colegiul Național "Andrei Mureșanu" Bistrița dovedindu-şi performanţele prin obţinerea a numeroase premii la olimpiade.
"Mulţumesc Bunului Dumnezeu, familiei şi profesorilor pentru că mi-au fost aproape. Mai departe doresc să dau la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca, la Medicină Generală. Anii de liceu m-au ajutat în dezvoltarea mea educaţională, iar dacă ar fi să reiau de la început, m-aş înscrie la acelaşi profil", declară Dorothea Chiciudean, absolventă a profilului Ştiinţele naturii de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.
Un gând de recunoştinţă pentru director Monica Buboly, diriginta Venera Roth-Gross, profesoarele de română - Marieta Abrudean, matematică - Mioara Alexa, chimie- Elena Pop.

Comentarii

08/07/24 20:17
Muresan Claudiu

Felicitari Dorothea,
Un model pentru generația tânără din punct de vedere al pregatirii profesionale dar și în ceea ce privește conduita morală.
Cu Dumnezeu înainte!

08/07/24 22:42
Roxana Craciun

Și v-a lua 10 după contestații !!!
Felicitări și mult succes copil frumos !!!

09/07/24 14:44
mama ei de gram...

daca conjuga verbele asa ca tine, nu cred ca va lua(!) 10 dupa contestatii...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5