Top 1 la Evaluarea Naţională. Trei medii de 10 pentru Gimnazială nr. 1 Bistriţa. Felicitări, Dorothea Chiciudean, Miriam Tamaş şi Miruna Chisbora!

Bucurie mare la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa în urma aflării rezultatelor de la Evaluarea Naţională. Cei cei de 10 obţinuţi de trei dintre elevele şcolii au clasat instituţia pe locul I în topul judeţean. Dorothea Chiciudean, Miriam Tămaş şi Miruna Chisbora sunt mediile de 10 plin, care au fost şi şefe de promoţie, de-a lungul gimnaziului dovedindu-şi performanţele prin obţinerea a numeroase premii la olimpiade. Se pare că prima opţiune pentru liceu a fetelor este profilul Ştiinţele naturii de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.
„Rezultatele obţinute reflectă munca depusă de elevele noastre în cei patru ani, inclusiv pregătirea în vreme de pandemie, deoarece profesorii au fost în tot acest timp alături de elevii din anul terminal. Încă o dată s-a demonstrat faptul că şcoala noastră îşi menţine standardul, rămânând în topul celor mai bune instituţii şcolare. Îi felicit pe toţi absolvenţii pentru rezultatele deosebite, având nu mai puţin de cinci şefi de promoţie şi le urez mult succes în continuare”, ne-a declarat directoarea Ancuţa Mihaiu. Felicitări elevilor, profesorilor şi şcolii pentru rezultatele deosebite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5