Exclusivitate !

Felicitări! După muncă şi răsplata ! Olimpicul Rareş Martiţa, din Ilva Mică, este primul la Evaluarea Naţională în Bistriţa-Năsăud

Rareş Martiţa, de la Şcoala Gimnazială „Demian Nechiti” Ilva Mică, are cea mai mare medie la Evaluarea Naţională din acest an – 9,95. Elevul ilvean a obţinut nota 10 la matematică şi nota 9,90 la limba şi literatura română.
Bucurie mare la aflarea rezultatului atât pentru tânărul absolvent, cât şi pentru profesorii de la şcoala din Ilva Mică, demonstrându-se încă o dată că rezultatele bune pot veni şi de la şcolile din mediul rural dacă ai elevi sârguincioşi şi profesori pe măsură.
Absolvent cu media 10, Rareş a fost, de-a lungul timpului, olimpic la matematică, fiind unul dintre cei mai apreciaţi elevi şi de la Centrul de Excelenţă din Sângeorz Băi.
„Mereu am fost alături de Rareş, ca orice părinte care-şi susţine copilul în tot ceea ce realizează. Suntem mândri de el. Îl felicităm şi-i dorim mult succes pe mai departe. Atât ca mamă, cât şi ca profesoară şi dirigintă a clasei a VIII-a, îl felicit pe Rareş şi pe toţi copiii şi voi fi alături de ei şi de acum încolo. Îl rog pe bunul Dumnezeu să-i aibă în grija şi paza Sa”, ne-a declarat mama lui Rareş, Dorina Martiţa, profesoară de educaţie fizică şi chimie şi diriginta clasei a VIII-a de la Ilva Mică.
Rareş va merge mai departe, probabil, la profilul Matematică-informatică la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa.
Crescut într-o familie cu valori creştine, în momentul dialogului cu mama Dorina Martiţa, auzindu-se pe fundal Liturghia de la sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, dar şi cu respect pentru şcoală, mama fiind dascăl, dar şi pentru dreptate, tatăl Ilie Martiţa fiind şef de post la Poliţia Poiana Ilvei, Rareş a dovedit că roadele nu vor înceta să apară şi că munca este cea care stă la baza succesului.
Îi dorim sănătate, îl felicităm pentru rezultatele deosebite şi îi dorim bucurii, în calitate de viitor licean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5