Felicitări ! Lavinia Todoran, absolventa de la „Andrei Mureşanu”, cu 10 la Bac

Absolventa clasei a XII-a, profil Ştiinţele sociale, de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa, Lavinia Todoran, a reuşit performanţa de a obţine media 10 la examenul de Bacalaureat. Ea a fost notată cu 10 la probele de Limba şi literatura română, Istorie şi Logică, argumentare şi comunicare.
În numele profesorilor şi al conducerii şcolii, doamna dirigintă Aurelia Hîruţa o felicită, declarându-ne că „a fost o elevă foarte silitoare, întotdeauna cu temele bine făcute, atentă, chiar şi atunci când şcoala s-a desfăşurat online, un copil modest, cu suflet de olimpic învăţând constant, meticulos, fiind atentă la detalii şi niciodată nu a urmărit să vâneze note. De fapt, este un elev model, aşa cum ar trebui să fie cu toţii".
"Când mi-am ales prima opțiune pentru științe sociale la Andrei, am mers pe ideea că aş vrea să devin profesoară de Limba română pentru gimnaziu. Și, între timp, am ajuns la concluzia ca cea mai bună variantă pentru mine ar fi secția de limba română-latină. Deviza mea:,,Cu cât îmi e mai greu când sunt mică, cu atât îmi va fi mai uşor când voi creste!". Tatăl meu mereu îmi spunea asta când mă simţeam copleşită de situații". O felicităm şi îi urăm mult succes mai departe pe drumul pe care-l va alege.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5