Femeie agresată de soț, la Ilva Mică! Bărbatul agresiv a fost internat într-o unitate spitalicească

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Ilva Mică, cu privire la faptul că în urma unui conflict spontan avut cu soțul său de 44 de ani, a fost agresată fizic de către acesta.
"La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în urma unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic soția. În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acesta fiind totodată evacuat din locuință. Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.
La aceeași dată, în jurul orei 23:00, femeia a sesizat faptul că soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice a revenit la locuință și se manifestă agresiv. Acesta a fost condus de către polițiști și internat la o unitate spitalicească.
De asemenea, în urma celor constatate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu", a transmis IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5