Femeie din Bistriţa, cercetată pentru infracțiuni economice. Haine şi parfumuri de 50 000 euro, indisponibilizate de polițiști

În perioada 27 – 28 iunie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința unei femei, de 53 ani, din Bistrița.

“Femeia este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor și punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. În cadrul percheziției, au fost identificate mai multe înscrisuri, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, cu această ocazie au fost indisponibilizate bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, produse cosmetice și diferite accesorii), în valoare de aproximativ 50 000 euro”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5