Femeile liberal democrate din Bistrița-Năsăud, ajutoare de nădejde pentru Moș Nicolae

Cu prilejul zilei Sfântului Nicolae, protectorul copiilor, reprezentantele Organizației Județene a Femeilor Liberal Democrate Bistrița-Năsăud (OFLDE BN) au demarat un proiect prin intermediul căruia și-au propus să aducă zâmbete pe chipurile celor mici și, în același timp, să-l ajute pe Moș Nicolae să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

La una dintre grădinițele din Sângeorz-Băi, extrem de entuziasmați la primirea cadourilor, copiii au oferit în schimb un adevărat spectacol de cântece și poezii, specifice sărbătorilor de iarnă. Următoarea destinație a fost Centrul de plasament de la Năsăud, unde au petrecut puțin timp în compania celor aproximativ 55 de copilași care, la rândul lor, au impresionat prin bucuria și căldura sufletească.

Mirela Cîrcu, președinta OFLDE BN, a precizat că „a fost un moment plin de emoție, care ne-a făcut încă o dată să înțelegem că speranțele și dorințele noastre pot fi împlinite, doar atunci când știm să fim alături de semenii noștri. Cu ajutorul celor mici am uitat pentru câteva ore de grijile cotidiene și am reușit să intrăm mai repede în atmosfera sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care le mulțumim”.  

La această acțiune au participat, pe lângă Mirela Maria Cîrcu, preşedinte OFLDE BN, Viorica Borș și Cerasela Negrușa, în calitate de membru, respectiv secretar OFLDE BN. Dorel Oltean, copreședintele ALDE Năsăud, și-a oferit la rândul său sprijinul pentru desfășurarea activității.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5