Finanţări guvernamentale pentru proiecte din Lunca Ilvei, Şieu Măgheruş, Nuşeni şi Galaţii Bistriţei

Vicepremierul Daniel Suciu a semnat contractele de finanţare pentru patru proiecte de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
    Este vorba despre proiectul Modernizarea cartier „Strada Fabricii” din Lunca Ilvei, în valoare de 1,3 milioane lei, Modernizare şi extindere corp primărie la Şieu Măgheruş, în valoare de 781.000 lei, Reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat public de la Nuşeni, în valoare de 813.000 lei şi Reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat public de la Galaţii Bistriţei, în valoare de 373,056 lei.
De altfel, primarul comunei Nuşeni, Ioan Mureşan, remarca faptul că are încă alte patru proiecte de finanţare prin PNDL, dar la fel de importante sunt şi investiţiile derulate de Consiliul Judeţean pe trei tronsoane de drumuri din localitate.
La conferinţa de presă au participat şi primarii Sorin Mititean de la Şieu Măgheruş, Vasile Silaşi de la Chiochiş, Ioan Becan de la Miceştii de Câmpie, Ioan Mate de la Sânmihaiu de Câmpie şi viceprimarul Vasile Vermeşan de la Galaţii Bistriţei.
„Judeţul acesta beneficiază de cele mai mari investiţii prin Ministerul Dezvoltării Regionale, dacă nu, cu siguranţă între primele trei judeţe din România. Astăzi, din PNDL, Programul Operaţional Regional, ANL, CNI, Programul de Cadastru se derulează investiţii de 11,7 miliarde lei. Cred că aceasta este cartea de vizită a unei echipe şi cifrele nu mint niciodată, iar aceşti bani îi veţi vedea în absolut toate proiectele care se derulează în judeţ”, a menţionat vicepremierul Daniel Suciu.  
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5