Fonduri europene de 3,9 milioane lei pentru reabilitarea Secției TBC de pe strada Ghinzii

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Creşterea eficienţei energetice a secţiilor externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situate pe strada Ghinzii, nr. 26”, cunoscut drept Spitalul TBC. Finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea B. Clădiri publice.
Valoarea totală a proiectului este în cuantum de 3, 9 milioane lei (inclusiv TVA). Contribuția proprie în proiect a județului Bistrița-Năsăud, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, reprezintă aproximativ 900.000 lei (inclusiv TVA).
Lucrările de intervenţie care vor fi realizate vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii; reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu; reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat în clădiri; demontarea instalaţiilor şi a echipamentelor montate aparent pe faţadele/terasa clădirii, precum şi montarea/remontarea acestora după efectuarea lucrărilor de intervenţie; refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenţie; repararea trotuarelor de protecţie, în scopul eliminării infiltraţiilor la infrastructura clădirii; reparaţii/consolidare a clădirii, acolo unde este cazul; procurarea şi montarea lifturilor în cadrul unei clădiri prevăzute din proiectare cu lifturi; reabilitarea/modernizarea instalaţiei electrice, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate; înlocuire a tâmplăriei interioare (uși de acces și ferestre) şi modernizare a instalației de paratrăznet.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5