A fost dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică a nouă blocuri, cu fonduri prin PNRR

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a anunţat că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru eficientizarea energetică a nouă blocuri din municipiului Bistriţa, cu finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Este vorba despre blocurile cuprinse între loturile 18 şi 18.1.

         „În proiectul Bistriţa 18 sunt blocurile de pe str. Arţarilor nr. 26, str. Colibiţei nr. 2, str. Colibiţe nr. 14, str. Colibiţei nr. 28, Piaţa Centrală nr. 34 – 36, str. Vasile Alecsandri nr. 17, str. Mesteacănului nr. 2, str. Intrarea Zorelelor nr.2. Valoarea contractului este de peste 20 milioane lei. În ceea ce priveşte proiectul Bistriţa 18.1, discutăm despre str. Arţarilor nr. 22, valoarea contractului fiind de aproape 4 milioane lei”, a declarat primarul Ioan Turc.

Comentarii

30/11/23 11:56
Dorel

Vesnicul " cetateanul de la bloc "... ajutat si sprijinit fel si chip, pe banii publici, in timp ce si ei ca si cei de la case, au acelasi regim ... de proprietari ai imobilelor, dar pe cei din urma nimeni, nu-i ajuta statul sub nici o forma, in nici un fel...
Si eu mi-as reinoi " fatzada casei ", dar n-am decat sa o fac pe banii mei 100%, ca pe mine daca stau la casa particulara nu ma baga nimeni in seama, decat numai inainte de campaniile electorale . Atunci, toti politrucii, se bat deolalta ca cestile de cafea in vitrina... la cutremur... pe toate strazile, drumurile si colaiele... !
Corect, si moral ar fi, cu acelasi procent , sa fie sprijiniti si cei de la casele particulare, sa isi reinoiasca fatzadele ca si cei de la bloc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5