A fost stabilită firma care va elabora Studiul de fezabilitate pentru lotul Dej-Bistrița din Autostrada Nordului

CNAIR a comunicat marți rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2).

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L.

Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea:
Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu preţul de 12.746.666,57 Lei fara TVA.
Pentru Lotul 2 - Dej - Bistrița, cu preţul de 8.376.369,89 Lei fara TVA.
Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la Data de Începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate).

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate.
"Un proiect care are o singură variantă, să se transforme în realitate, printr-o muncă de echipă, unde colegul meu Sorin Grindeanu,ministru al Transporturilor și Infrastructurii din România este cel care gestionează partea cea mai dificilă. Însă, această investiție merită tot efortul!", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5