Deputatul Bogdan Gruia Ivan: Autostrada Bistrița-Dej-Cluj, în linie dreaptă!

Astăzi s-a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al loturilor Bistrita-Dej și Dej-Baia Mare. Termenul de predare al documentației este 17 luni, iar valoarea contractului pentru lotul Bistrița-Dej este 8,376.369,89 lei fără TVA, transmite deputatul Bogdan Gruia Ivan.

"Îi mulțumesc public Ministrului Transporturilor, dlui Sorin Grindeanu, pentru că încă din prima zi în care am discutat cu el despre prioritatea noastră de a avea drum de mare viteză între Bistrița și Cluj, s-a apucat de treabă!
Declarațiile politice nu fac autostrăzi. Dar munca susținută pe care am făcut-o în parteneriat cu dl. Sorin Grindeanu, cupPresedintele CJ, dl. Radu Moldovan, și colegii mei parlamentari PSD produce roade", a scris deputatul Bogdan Ivan, pe pagina de facebook.
***
Joi, 26.01.2023, C.N.A.I.R. S.A. a semnat 2 contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru "Drum de mare viteză Baia Mare - Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej - Bistrița, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv Asocierea S.C. QUADRANTE VIAPONTE PROIECTARE SI CONSULTANTA S.R.L. - S.C. METROUL S.A. - CAPITAL VISION S.R.L.
Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA.
Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.
Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Operațional de Transport.
Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care:
· Studiul de Fezabilitate - 14 luni de la Data de Începere;
· Documentația suport pentru Asistență Tehnică acordată Beneficiarului pentru depunerea și susținerea Aplicației de Finanțare - 17 luni de la Data de Începere;
· Documentația Tehnică (parte integrantă din documentația de atribuire) a contractului/contractelor de proiectare și execuție lucrări pentru Asistența Tehnică acordată Beneficiarului, precum și documentele aferente perioadei cuprinse intîe momentul publicării Anunțului/Anunțurilor de Participare și termenul/termenele limită de depunere a ofertelor - 17 luni de la Data de Începere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5