Deputatul Daniel Suciu: Bistrița va avea centură! Ne sufocăm ca oraș fără centură!

"Bistrița va avea centură! Prea multe povești au fost, prea mulți s-au opintit de-a lungul anilor din motive politicianiste să o mute ba în dreapta, ba în stânga. Ne sufocăm ca oraș fără centură și noi ne - am făcut datoria pentru toti bistrițenii, azi fiind semnate contractele pentru documentații de către CNAIR și Ministerul Transporturilor. Mulțumim tuturor celor ce au pus umărul la acest deziderat comun", scrie deputatul Daniel Suciu, pe pagina de facebook.

Joi, 26.01.2023, C.N.A.I.R. S.A. a semnat 2 contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru "Drum de mare viteză Baia Mare - Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej - Bistrița, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv Asocierea S.C. QUADRANTE VIAPONTE PROIECTARE SI CONSULTANTA S.R.L. - S.C. METROUL S.A. - CAPITAL VISION S.R.L.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Operațional de Transport.

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care:

·      Studiul de Fezabilitate - 14 luni de la Data de Începere;

·      Documentația suport pentru Asistență Tehnică acordată Beneficiarului pentru depunerea și susținerea Aplicației de Finanțare - 17 luni de la Data de Începere;

·      Documentația Tehnică (parte integrantă din documentația de atribuire) a contractului/contractelor de proiectare și execuție lucrări pentru Asistența Tehnică acordată Beneficiarului, precum și documentele aferente perioadei cuprinse intîe momentul publicării Anunțului/Anunțurilor de Participare și termenul/termenele limită de depunere a ofertelor - 17 luni de la Data de Începere.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5