Fostul şef de la SANEPID a trecut la cele veşnice

† Cu inimile cernite de durere şi cu lacrimi în ochi şi în suflet, regretăm nespus de mult plecarea prea repede dintre noi la cele veşnice a celui care a fost un deosebit medic, om de aleasă omenie, un exemplu de comportament, un specialist de înaltă clasă, un bun tată, soţ şi bunic, un adevărat monarhist care simţea româneşte, dr. IOAN GORDAN, din Bistriţa, o personalitate a vieţii din municipiul Bistriţa şi judeţ.
Fie ca Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul său bun şi blând în cetele îngereşti ale medicilor şi să aibă odihnă veşnică.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Dumnezeu să te aibă în pasa Sa şi să ai drum luminos printre stele, să rămâi de-a dreapta Tatălui.
Clubul Monarhiştilor Bistriţeni

† Cu inimile îndurerate şi sufletele cernite de durere, Clubul Monarhiştilor Bistriţeni anunţă, cu tristeţe şi compasiune, trecerea la cele veşnice a celui care a fost un bun monarhist, un bun creştin, un bun şi apreciat medic, un bun român, dr. IOAN GORDAN, din Bistriţa.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în ceata celor drepţi şi să te odihnească în pace!
Preşedinte, dr. Nicolae Marius Pop
Vicepreşedinte, dr. Tiberiu Podani

† Vestea tristă a trecerii în eternitate a celui care a fost un medic de o prestanţă deosebită, un bun şi valoros prieten, un om de aleasă omenie, un mare domn şi mare caracter, dr. IOAN GORDAN, din Bistriţa, ne-a umplut inimile şi sufletele de durere, lăsându-ne un gol de necuprins în vieţile noastre, un vrednic român şi urmaş al lui Avram Iancu.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul bun de-a dreapta Sa, alături de sufletul pereche al iubitei sale soţii – Marcela, pentru odihna veşnică.
Sincere condoleanţe familiei îndurerate!
Drum bun, prieten drag, în eternitate!
Familia ziaristului Ioan Lazăr, de la „Răsunetul”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5