Suntem alături de colega noastră, Gabriela Ciornei, în aceste momente de tristeţe prilejuite de trecerea la cele veşnice a tatălui ei Gavril Banu

† Suntem alături de colega noastră Gabriela Ciornei (fostă Banu) în aceste momente de grea cumpănă şi de tristeţe prilejuite de trecerea la cele veşnice a tatălui – GAVRIL BANU, din Dorna Candrenilor, un cadru didactic şi instructor de excepţie, un tată iubitor, un soţ devotat şi un bunic adorat.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să mângâie familia îndoliată.
Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!
Colegii de la „Răsunetul”
........................................

† Cu inimile cernite de durere, cu un mare regret, un gol imens în suflet, suntem alături de familia Banu acum, la trecerea în eternitate a celui care a fost un deosebit învăţător, instructor, artist instrumentist de excepţie GAVRIL BANU, din Dorna Candrenilor, absolvent al Liceului Pedagogic Năsăud, promoţia 1974, anul V B (Zimbrii), un om şi un coleg de aleasă omenie, de un comportament exemplar, un suflet blând şi nobil.
Colegii din anul V B se roagă pentru ca sufletul lui să-l odihnească în pace bunul Dumnezeu.
Sincere condoleanţe familiei îndurerate şi Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!
Zimbrii din anul V B
.....................................

† Cu deosebită mâhnire şi cu inimile cernite de durere am aflat de trecerea în veşnicie a celui care a fost un om deosebit, un învăţător de marcă şi înalt profesionalism - GAVRIL BANU, din Dorna Candrenilor, lăsând un gol imens în inimile noastre.
Transmitem sincere condoleanţe finilor noştri Gabi şi Adi, întregii familii îndurerate, şi ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-l aibă în paza Sa şi să-i odihnească sufletul în pace!
Fam. Liviu Mihail şi Doina Naghiu
................................
† Suntem alături de prietenii noştri dragi, Gabi şi Adi Ciornei, acum, în clipele grele în care se despart de tatăl Gavril Banu, trecut la cele veşnice. Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul celui plecat dintre noi în rândul drepţilor, iar familiei să-i dea mângâiere.
Mişa şi Cristi
.................................

Suntem alături de prietena noastră Gabi în aceste momente de cumpănă provocate de pierderea tatălui său. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul drepților, iar familiei îndoliate să-i ofere alinare.
Sincere condoleanțe!
Colegele de suflet şi de "dimineaţă"

Comentarii

20/11/15 20:15
adamirela

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Condoleante Gabrielei si familiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5