( Foto) S-a deschis primul magazin din noul mall! Se poate şi fără înghesuială. Preţuri mici şi super promoţii la deschidere

Azi, la ora 7.00, primii clienţi care au ajuns la mall, la inaugurarea primului magazin, au fost serviţi cu tort, pe tot parcursul acestei săptămâni urmând să poată achiziţiona produse diversificate la preţuri de promoţie. În perioada următoare vor fi deschise şi celelalte magazine, în funcţie de primirea avizelor ISU, care se pare că au dat peste cap planurile!
După o aşteptare de câţiva ani, de când se anunţa construcţia mall-ului de pe Calea Moldovei, nr. 13, pe terenul fostei UCTA, bistriţenii sunt invitaţi să treacă pragul primului magazin, Carrefour Market.
***
Grupul Carrefour a deschis astăzi al doilea supermarket Carrefour Market din Bistrița, Market Bistrița Moldovei, ajungând la un număr de 236 de supermarketuri la nivel de rețea. Noul supermarket își așteaptă clienții cu o gamă de peste 13.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale și mai mult de 200 produse bio și dietetice.

Astfel, clienții pot găsi în magazin o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei, dar şi o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Date cheie despre noul Carrefour Market:
1. Adresă: Calea Moldovei, nr. 13, oraș Bistrița, județul Bistrița-Năsăud
2. Plaja orară de deschidere:
• Luni – Sâmbătă: 7:00 - 22:00
• Duminică: 8:00 - 22:00
3. Suprafață magazin: 960 mp
4. Locuri parcare gratuite: 180
5. Număr case de marcat: 5
6. Număr angajați : 16
7. Telefon: 0374/338674
8. Fax: 0374/338675
9. Transport : Maxi Taxi Nr. 2

Gama de servicii a noului supermarket include:
• Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;
• Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay, plata cu mobilul, plăți facturi.
Magazinul Carrefour Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiază de hipermarket:
• rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.
• prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Carrefour Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.
• produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!”: Carrefour Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.
• aproape de casă: este primul atribut care diferențiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de încredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.
• produse bio și dietetice: Carrefour Market include în gamă și produse speciale pentru sănătatea clienților săi.
• fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din România, de o calitate impecabilă și de o prospețime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calității.
• profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționează cu o echipă de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților, zilnic.

***
Şi celelalte firme ce vin la Bistriţa au aşezat deja marfa pe ratfturi. Vânzătorii sunt pe poziţii, iar oferta este atractivă: super-market, articole sportive, mobilă și articole pentru casă, restaurante, magazin de jucării, drogherie, casă de schimb valutar, pet-shop și sălă de jocuri de noroc, anunţă Element Development, companie cu capital integral românesc.

Noul proiect comercial din centrul orașului Bistrița în suprafață totală de 7.500 mp vine cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market (Carrefour Market), articole sportive (Decathlon & Sportisimo), mobilă și articole pentru casă (JYSK, Lem’s, Top Shop), restaurante (Chureria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan) magazin de jucării - Dinoland, drogherie & farmacie – Help Net, casă de schimb valutar – Money Chest, pet-shop – Zoo Center și sălă de jocuri de noroc - Metropolis.

Odată cu deschiderea Bistrița Retail Park, pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului, zona se transformă în noul pol comercial al orașului, cu piață agro-alimentară și magazinele Selgros, Altex și Penny. Tot aici se află şi Kaufland, B1 Shopping, KFC, Unicarm, Lidl.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5