Furt de băutură şi contrabandă de ţigări, la Ilva Mare

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, printr-un apel la 112, cu privire la producerea unui furt în căminul cultural din localitatea Ilva Mare. În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi au oprit pentru control, pe raza comunei Ilva Mică, un autocar, ocazie cu care au fost găsite în bagajul unui bărbat, din Ilva Mare, produse alimentare şi băuturi alcoolice provenite de la evenimentul care a avut loc în căminul cultural. Principala persoană bănuită că ar fi sustras produsele respective este un minor, în vârstă de 13 ani, din Ilva Mare.

„În continuare, poliţiştii au procedat la efectuarea controlului autovehiculului, fiind identificate în habitaclul acestuia 5800 de ţigarete de provenienţă Ucraina care îi aparţineau unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din oraşul Sîngeorz-Băi. Ţigaretele ar proveni din contrabandă şi ar fi fost achiziţionate de la o persoană de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50 %. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, respectiv contrabandă”, precizează Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Comentarii

23/09/14 14:31
yooo

si la sangeorz bai se vand pe strada paunului la prima casa pe dreapta la traian si la mihaela ......astia vand la greu de dimineata pana seara fara ca politia sa faca ceva ,ba mai mult isi iau dreptu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]