Gabriel Cordovan s-a instruit la Şcoala Naţională de Comunicare Politică

În perioada 24-28 iunie, la Eforie Nord, s-au desfăşurat etapele III şi IV ale Şcolii Naţionale de Comunicare Politică a Organizaţiei de Tineret a PD-L. Cei 24 de tineri aleşi să participe la Şcoala Naţională de Comunicare Politică au reprezentat organizaţiile din judeţele Iaşi, Suceava, Olt, Maramureş, Bihor, Neamţ, Arad, Mehedinţi, Sibiu, Constanţa, Galaţi, Vrâncea, Hunedoara, Vaslui, Ilfov, Bacău, Braşov, Prahova, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi municipiul Bucureşti. Judeţul nostru a fost reprezentat de Gabriel Cordovan, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Bistriţa-Năsăud.

„Luând în considerare implicarea participanţilor, calitatea trainerilor şi actualitatea temelor dezbătute pot spune că Şcoala Naţională de Comunicare Politică s-a consacrat deja ca cea mai eficientă formă de pregătire a tinerilor politicieni din România”, a declarat Gabriel Cordovan.

Cursurile celor două module organizate la sfârşitul lunii iunie, au fost susţinute de către reprezentanţii firmei de consultanţă politică Kensington Communications.

„Pe lângă cursuri, într-o atmosferă confortabilă şi relaxată, am abordat teme politice de actualitate: rezultatul alegerilor europarlarmentare, stabilitatea guvernării şi măsurile necesare pentru atenuarea crizei economice, descentralizarea sau alegerile prezidenţiale, care se apropie. Determinarea de care dau dovadă colegii mei din toată ţara, mă fac să privesc cu optimism spre acest proiect”, a mai spus Gabriel Cordovan.

Şcoala Naţională de Comunicare Politică este un proiect lansat în luna martie la Bucureşti şi a presupus organizarea unor traninguri de specialitate, pe întreaga durată a anului. Cei 24 de tineri politicieni participanţi au fost selectaţi de către o comisie desemnata de Biroul Permanent Naţional al OT PD-L, pe baza unui dosar de candidatură depus la începutul anului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5