Tânărul democrat-liberal Gabriel Cordovan se pregăteşte în comunicare

În acest sfârşit de săptămână, în capitală, vor avea loc cursurile celei de-a doua promoţii ale şcolii de comunicare politica a Organizaţiei de Tineret a PD-L organizate în colaborare cu Fundaţia „Hans Seidel” şi Facultatea de Jurnalistică a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Cursurile vor fi frecventate de 24 de tineri politicieni selectaţi pe baza unor aplicaţii trimise şi se adresează membrilor Organizaţiei de Tineret PD-L, respectiv celor cu rezultate şi cu abilităţi de comunicare dovedite în campaniile electorale, responsabili cu imaginea organizaţiilor, aleşi locali şi judeţeni, consilieri parlamentari, tineri lideri care se pregătesc să candideze în viitor pentru europarlamentare şi alegerile ce vor urma.

„Şcoala Naţională de Comunicare Politică, organizată de OT PD-L în colaborare cu Fundaţia germană Hans Seidel, îşi propune să ridice ştacheta calităţii noilor politicieni. OT PD-L este o pepiniera a partidului şi în acest sens, una din preocupări trebuie să fie formarea tinerilor ca viitori oameni politici de calitate. Existenţa unei scoli permanente care să formeze anual un număr de specialişti este necesară”, se arată într-un material informativ postat pe site-ul OT PD-L.

Gabriel Cordovan: „Comunicarea reprezintă elementul esenţial atunci când vine vorba de funcţionarea unei relaţii, cu colegii sau cu electoratul”

Gabriel Cordovan, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L B-N, este unul dintre cei 24 de tineri politicieni selectaţi să participe la Şcoala Naţională de Comunicare Politică.

„Am ales să aplic pentru Şcoala Naţională de Comunicare Politică a Organizaţiei de Tineret a PD-L pentru că înţeleg să răspund pozitiv oricărei iniţiative menite să îmi ofere aptitudini importante pentru activitatea politică, mai cu seamă când este vorba de comunicare politică. Influenţele comunicării asupra domeniului politic sunt esenţiale şi dau dreptate acelui slogan care spune <>. Este o onoare că am fost selectat între cei 24 de tineri din toata ţară care vor participa la cursurile Şcolii Naţionale de Comunicare Politică a Organizaţiei de Tineret a PD-L”, a declarat Gabriel Cordovan, preşedinte OT PD-L B-N.

Potrivit lui Cordovan, comunicarea reprezintă elementul esenţial atunci când vine vorba de funcţionarea unei relaţii, cu colegii sau cu electoratul. „Mă consider un om cu abilităţi de comunicare bine dezvoltate dar sunt foarte conştient că pentru a performa în politică este nevoie de o structurare academică a acestora”, a concluzionat tânărul lider de partid.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5