Gabriel Lazany: Sperăm să primim buget pentru funcţionarea Spitalului, în luna decembrie

         Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazanz, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că unitatea spitalicească nu a primit bani la ultima rectificare bugetară.

„Nu am primit nimic la rectificare. Noi am făcut o solicitare de 14 milioane lei, nu am primit nimic la rectificare şi eu sper să primim buget de la Casa de Asigurări de Sănătate pentru funcţionare. Pentru investiţii, mai mult ca sigur nu vom mai primi pentru că, în conformitate cu prevederile legale, după data de 31 octombrie nu mai pot fi alocate fonduri pentru investiţii. În fiecare an, când se face semnarea contractului şi alocarea bugetară, de obicei, la spitale, cel puţin la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, trimestrul IV rămânea parţial necontractat. Anul acesta am avut contractată inclusiv luna noiembrie, a fost chiar foarte bine, dar la servicii contracte, până în acest moment, cu CAS pentru luna decembrie, suma este zero”, a precizat Lazany.

Managerul SJU Bistriţa a adăugat că speră ca  serviciile contractate pentru luna decembrie să fie la nivelul lunilor anterioare, pentru că altfel nuse va putea funcţiona în condiţii normale. „Ne aşteptăm la o sumă contractată minimă la nivelul lunilor ianuarie-noiembrie”, a spus Gabriel Lazany.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5