Gala Elitelor Medicale, cel mai important eveniment cu caracter medical din România, la Bistriţa. Preşedintele Radu Moldovan: O reconfirmare a angajamentului făcut - sănătatea în vârful priorităților

Gala Elitelor Medicale, cel mai important eveniment cu caracter medical din România, are loc vineri, în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, ca o încununare și o recunoaștere a investițiilor, profesionalismului și eforturilor în domeniul medical. Așadar, vineri, județul nostru este capitala sănătății, fiind o ediţie de anvergură cu medici din țară și de la nivel internațional, un eveniment de marcă, ce se desfăşoară pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială.
Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical, tehnologii de ultimă oră, iar în cadrul Galei, vor fi premiate cele mai valoroase personalităţi din instituţii medicale şi academice, de stat şi private, din România.
Este o onoare să fim gazda unui asemenea eveniment de marcă, o reconfirmare a angajamentului făcut, acela de a pune sănătatea în vârful priorităților, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
***
Gala Elitelor Medicale ajunge anul acesta la cea de-a VI-a ediţie, una care marchează transformarea celui mai mare eveniment de profil din România într-o manifestare de anvergură internaţională. Bistriţa are onoarea de a găzdui acest regal ştiinţific, vineri, 20 Mai 2022, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural „Dacia”.

Gala Elitelor Medicale este cel mai important eveniment cu caracter medical din România, o manifestare de amploare, al cărei scop este recunoaşterea publică a meritelor profesioniștilor din domeniul medical care au avut un impact semnificativ în societate, a acelor specialişti care, prin dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi, ridică nivelul medicinei româneşti.
Gala Elitelor Medicale se bucură de o foarte bună reputaţie în rândul profesioniştilor din domeniul medical, şi nu numai, dovadă fiind participarea la ediţia din acest an a unor invitați din mai multe state europene.
Această primă ediţie de anvergură cu adevărat internațională se desfăşoară pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială.

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, ediţia a III-a
Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale (FSTM), ajuns la cea de-a III-a ediție, se va desfăşura la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, între orele 09.00 - 16.30 și va include 7 conferințe tematice, creditate EMC, în care medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical. În cadrul FSTM vor avea loc demonstrații tehnologice și se vor organiza mese rotunde, într-un cadru propice schimbului de idei între profesionişti interesaţi de evoluţia acestui domeniu vital care este sănătatea.

Conferințe:

1.Gastroenterologie
2.Management și dezvoltare medicală
3.Medicină Legală
4.Neurochirurgie
5.Oncologie
6.Ortopedie
7.Urologie

Premierea excelenţei în sănătate

Conferinţele ştiinţifice vor fi urmate, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Dacia, de Gala Elitelor Medicale, un cadru profesionist de întâlnire între specialişti din sănătate şi domenii conexe cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai administraţiei publice, de a căror conlucrare depinde însănătoşirea societăţii.
Totodată, Gala Elitelor Medicale este o ocazie de cunoaştere a specialiştilor care s-au remarcat în domeniul sănătăţii şi de recunoaştere a meritelor acestora, 26 de premii urmând să fie acordate celor mai valoroase personalităţi din instituţii medicale şi academice, de stat şi private, din România.

Se vor acorda premii pe 7 categorii:

1. Premiul pentru excelență în medicină
2. Performanță și inovație în domeniul medical
3. Educație și cercetare în domeniul medical
4. Premiul pentru întreaga activitate medicală
5. Premiul pentru management și dezvoltare medicală
6. Premiul pentru profesionalism în asistență medicală
7. Cea mai bună echipă de urgență
8. Cea mai bună echipă/secție spitalicească
9. Cel mai bun medic de familie
10. Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

La evenimentul medical al anului în România sunt aşteptaţi aproximativ 500 de participanţi, acesta fiind organizat de publicaţia „Ziar Medical”, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud şi entități private din România şi străinătate.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/videos/982112705783618

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5