Evenimentul medical al anului 2022: Gala Elitelor Medicale va avea loc la Bistrița, pe 19 mai

Organizatorii au anunțat data uneia dintre cele mai importante manifestări medicale din acest an, din țara noastră. A 6-a ediție a Galei Elitelor Medicale se va desfășura în Bistrița, la Villa Franca, pe 19 mai. În paralel va avea loc și Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale, pe parcursul a trei zile (17-19 mai 2022), eveniment dedicat specialiștilor din sănătate și oamenilor de business din domeniul pharma.

 

Cele două evenimente sunt organizate sub egida Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud și în colaborare cu entități private din România și străinătate. După cinci ediții cu participare locală și națională, gala de anul viitor va fi prima de anvergură internațională, cu invitați din peste 10 state europene.

 

Scopul galei este evidențierea și aprecierea profesioniștilor din domeniul medical. Într-o țară care își neglijează valorile, organizatorii doresc să aducă elitele medicale românești în prim-plan, să premieze activitatea celor mai merituoși specialiști din domeniu și să ofere publicului larg șansa de a cunoaște mai bine experți în sănătate care și-au dedicat întreaga carieră binelui general.

 

Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale a ajuns la a 3-a ediție și va include o serie de conferințe tematice, creditate EMC,  în care renumiți doctori și cercetători, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical, vor face demonstrații tehnologice și vor participa la mese rotunde unde se vor dezbate subiecte actuale, de interes în acest sector al societății.

 

Forumul va avea următoarele conferințe:

1. Management și dezvoltare medicală

2. Urologie

3. Oncologie

4. Neurochirurgie

5. Gastroenterologie

6. Ortopedie

7. Medicină legală

 

La evenimente vor fi prezenți: medici, farmaciști, asistenți medicali, cadre universitare, societăți medicale private, oficialități, oameni de afaceri, jurnaliști și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. Participanții vor avea ocazia de a împărtăși experiențe inedite, de a afla despre direcțiile noi în care se îndreaptă cercetarea medicală și de a cunoaște lideri ai comunității medicale și academice din România și nu numai.

 

Este o mândrie și o onoare pentru noi să putem organiza aceste reuniuni medicale, tocmai acum, într-o perioadă de criză socială și sanitară acută, când membrii corpului medical au devenit adevărați eroi în lupta cu pandemia. Avem două obiective principale. Primul este recunoașterea muncii intense și a devotamentului față de pacienți, de care au dat dovadă acești oameni extraordinari. Al doilea este conectarea specialiștilor cu societatea civilă, pentru ca noutățile de ultimă oră, prezentate de experții, instituțiile și companiile din domeniu, să devină mai ușor accesibile tuturor”, afirmă organizatorii.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5