Gala Transilvania Excellence AR Awards: Celebrăm Performanța și Excelența la Grand Hotel Coroana din Bistrița

Pe data de 5 Iunie, Grand Hotel Coroana din Bistrița va găzdui prima ediție a Galei Transilvania Excellence AR Awards, un eveniment deosebit dedicat recunoașterii și premierei performerilor de excepție din diverse domenii, atât din Transilvania, cât și de pe plan național și internațional.

Gala Transilvania Excellence AR Awards este un concept inovator care își propune să aducă în prim-plan personalități marcante din sport, politică, design vestimentar, beauty, media și responsabilitate socială. Acest eveniment unic își propune să celebreze excelența și să încurajeze performanța, oferind recunoaștere celor care au demonstrat dedicare și profesionalism în activitatea lor.

În cadrul primei ediții, un total de 30 de personalități vor fi premiate pentru realizările lor excepționale. Printre nominalizații de anul acesta se numără nume sonore precum Cristina Laslo, legendarul campion K-1, Remy Bonjasky, vedeta tv TJ Miles, președintele CJ Bistrița-Nasaud Emil Radu Moldovan, omul de afaceri Ionuț Givan, marele campion Mihai Leu sau fosta mare voleibalistă Cristina Pîrv. Evenimentul va fi prezentat de cântăreața Francisca, semifinalistă la X Factor.

Seara va debuta cu un cocktail de bun venit la ora 18:00, urmat de  ceremonia de premiere, începând cu ora 19:30 Evenimentul va include momente artistice deosebite, discursuri ale laureaților și prezentări speciale. Invitații vor avea ocazia să socializeze și să interacționeze cu personalități din diverse domenii, creând oportunități de networking și colaborare.

Gala Transilvania Excellence AR Awards va reuni aproape 150 de invitați, inclusiv personalități publice, reprezentanți ai instituțiilor culturale și sportive, jurnaliști și alți membri ai comunității. Participanții vor avea ocazia să se bucure de o seară plină de eleganță și rafinament, într-un cadru deosebit oferit de Grand Hotel Coroana.

Gala Transilvania Excellence AR Awards este un eveniment care va fi organizat anual de agenția AR Events și este dedicat recunoașterii excelenței în diverse domenii. Prin acest proiect, organizatorii doresc să promoveze valorile autentice și să inspire noile generații să își urmeze pasiunile și să exceleze în activitățile lor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5