Gândurile preotului Marian Bulbuc din Galaţii Bistriţei pentru cel mai longeviv primar, Vasile Găurean

Stimate Domnule Primar Vasile Găurean,

În această zi remarcabilă, toate gândurile bune sunt pentru dumneavoastră, domnule primar. Adresăm cele mai sincere si mai frumoase urări de bine, prosperitate şi sănătate “celui mai longeviv primar” pe care l-a avut comuna noastra Galaţii Bistriţei, peste 28 de ani de activitate. Anul vieţii la care aţi ajuns constituie o oportunitate de a pune pe cântar succesele obţinute.

Ascultând de îndemnul Sf. Ap. Pavel din Ep.1 Tes.5,12 care spune “să cinstiţi pe cei ce se ostenesc pentru voi”, vreau cu aceasta ocazie să vă mulţumesc în numele Parohiei noastre Galaţii Bistriţei pentru toată responsabilitatea, perseverenţa, jertfirea de sine şi toată dragostea părintească de care aţi dat dovadă de-a lungul acestor ani. Vă disting ca pe un bun profesionist în administraţia publică locală, dar mai ales pentru rodnica activitate pusă în slujba Bisericii, precum şi pentru implicarea generoasă în lucrarea pastoral-edilitară, atât a parohiei noastre cât şi a celorlalte biserici din satele aparţinătoare comunei noastre.

“Pe omul special nu îl recunoşti după chip, ci după suflet”. Domnule primar, aţi avut şi veţi avea mereu un loc cu totul si cu totul special în sufletele noastre, deoarece sunteţi un om cu suflet mare, “un filantrop prin excelenţă”, deoarece ori de câte ori v-am cerut sprijinul, niciodată nu m-aţi refuzat, repet “niciodată nu m-aţi refuzat”.

De multe ori am făcut un singur pas, cerându-vă multe, iar cei 99 de paşi i-aţi făcut dumneavoastră către mine cu toată dragostea şi cu toată deschiderea sufletească.

Vreau să-i mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru această oportunitate binecuvântată că v-am cunoscut şi că am colaborat extraordinar în acest timp de aproximativ 6 ani, de aceea vă felicit încă o dată pentru statornicia în hărnicie de care aţi dat dovadă în aceşti ani.

Mi-a plăcut un lucru extraordinar la dumneavoastră, că aţi cunoscut secretul succesului, anume să cazi de 7 ori şi să te ridici de 8, asta înseamnă să fii luptător şi aţi fost un mare luptător. Aţi învins oameni, boli, suferinţe şi necazuri pentru că aţi fost un om plon de credinţă şi de iubire faţă de Dumnezeu şi de aproapele.

Vă zicem dimpreună cu cu Sf. Ap. Ioan “să aveţi spor în toate şi să mergeţi bine cu sănătatea, precum bine mergeţi cu sufletul”. (3 Ioan 1,2).

Cu această ocazie îl felicităm pe noul primar al comunei noastre, domnul Vasile Vermeşan, şi îi dorim spor în toate proiectele pe care şi le-a propus în noul său mandat. Avându-l exemplu pe domnul Vasile Găurean, nădăjduim că vom avea o colaborare frumoasă, ştiindu-l un om bun, respectuos şi cu frică de Dumnezeu.

Pr. Marian Alin Bulbuc

Parohia Ortodoxă Galaţii Bistriţei     

28.10.2020

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5