George Dumitrescu (AUR Bistriţa): Spitalul din Bistriţa este o excepţie care întăreşte regula că sistemul medical românesc este în colaps

Medicul stomatolog George Dumitrescu (AUR Bistriţa) consideră că proiectul „Caravana Medicală AUR” este unul binevenit, care trebuie extins în 2024 şi care ar putea fi preluat şi de alte partide ca metodă de campanie electorală.

„S-a votat în unanimitate, la Congresul de la Alba Iulia, continuarea acţiunilor Caravanei Medicale. În 2020, AUR şi-a asumat că va face un spital din banii primiţi ca subvenţie de la stat pentru deputaţi şi senatori. A fost realizat un spital mobil. Am fost de câteva ori în cadrul acestui spital şi, deşi suntem acuzaţi că e o campanie electorală, aş prefera ca toate partidele să facă acest lucru. E un lucru mult mai bun pentru români felul acesta de campanie, decât găleţile şi uleiul. În 2008, am fost un un ONG în Mali, acum am fost cu Caravana Medicală AUR. E dureros, copii cu dentiţie permanentă se pun invers pe scaun, exact ca-n Mali. Spitalul din Bistriţa este o excepţie care întăreşte regula că sistemul medical românesc este în colaps. Profilaxia nu există”, a mai spus George Dumitrescu.
***
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat la Congresul Extraordinar desfășurat sâmbătă la Alba Iulia rezoluția prin care s-a decis continuarea și extinderea Caravanei Medicale în 2024, luând măsuri semnificative pentru a acoperi un număr mai mare de zone defavorizate și pentru a facilita accesul la servicii medicale în comunitățile defavorizate. De asemenea, AUR va dezvolta și implementa noi programe menite să sprijine populația pentru un stil de viață sănătos.
Rezoluția adoptată în cadrul congresului include nu doar continuarea proiectului și diversificarea serviciilor medicale oferite în zonele defavorizate, ci și implementarea unui program educațional. Acest program vizează promovarea unui stil de viață sănătos prin parteneriate cu organizații sportive și non-guvernamentale, cu accent pe copiii școlari și preșcolarii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5