George Simion, la Bistrița, la Sărbători de AUR pentru oameni fără arginți!

Hotel Metropolis găzduiește vineri, 22 decembrie, de la ora 20.00, evenimentul caritabil "La Sărbători de AUR pentru oameni fără arginți", la care vor participa George Simion, liderul AUR, senatorul Ovidiu Florian, Georgiana Teodorescu - candidat AUR la alegerile europarlamentare, împreună cu toată echipa AUR Bistrița-Năsăud în frunte cu coordonatorul judetean Dragoș Hârjoabă și cu George Dumitrescu, coordonatorul municipal.
Liderul județean Dragoș Hârjoabă a anunțat că în cadrul evenimentului va fi punctat și bilanțul celor patru ani de activitate al formațiunii, dar și rezultatele CARAVANEI Medicale AUR, "o caravană a neputinţei PSD-ului şi PNL-ului, o caravană care, într-o ţară normală, nu ar trebui să existe" și care arată că "sistemul medical din România a eşuat cu succes de 34 de ani".

Comentarii

21/12/23 13:11
Marius Nicolae Pop

Pentru ce ,vine? Sa mai dea o reprezentatie gratis ,ca in Parlamentul Romaniei?Poate o chemati si pe Sosoaca sa fie "'tacamul complet"'! Halal ,Sarbatori.......Dupa asemenea "modele"' ,educam tineretul din tara?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5