Gabriel Ştefoi a revenit în AUR. A fost numit coordonatorul Organizaţiei Bistriţa

         Gabriel Ştefoi a revenit în rândul membrilor AUR, fiind numit coordonator interimar al Organizaţiei Municipale Bistriţa. Anunţul a fost făcut, în cadrul unei conferinţe de presă, de deputatul AUR Maramureş, Darius Pop, coordonator regional.

         „Mă bucur că fac parte din marea familie AUR, împreună suntem mai puternici, mai constructivi, pentru fiecare sat, comună sau oraş. Unitatea dată de dl. preşedinte George Simion, împreună cu ambiţia lui, cu devotamentul lui au crescut partidul, care începe cu numărul doi (n.n. – doi este prima cifră a rezultatului din sondaje). Sunt un antreprenor bistriţean, activ politic. Fac politica din plăcere. Politica nu-mi aduce foloase materiale şi nu mi-a adus niciodată. Curiozitatea e pentru a-mi demonstra mie că pot să ajut comunitatea locală şi naţională. Vă rog, dragii mei, să fiţi alături de mine, să muncim împreună, să ne cunoaştem atuurile şi să demonstrăm că Bistriţa este o forţă”, a transmis Ştefoi.

         Gabriel Ştefoi a recunoscut că are şi defecte ca orice om, dar şi multe părţi bune. Acesta a adăugat că îşi doreşte să facă o opoziţie constructivă faţă de celelalte partide din Bistriţa.

         Altfel, la nivelul Filialei Bistriţa-Năsăud vor fi organizate alegeri interne după ce se vor îndeplini condiţiile statutare. Potrivit coordonatului judeţean Dragoş Hârjoabă, în prezent sunt organizaţii în jumătate din unităţile administrativ-teritoriale, în alte localităţi sunt grupuri de iniţiativă care trebuie să îndeplinească condiţii de vechime pentru a fi considerate organizaţii.

         „După ce vor trece aceste luni ne mai trebuie şapte organizaţii ca să depăşim 60%. Nu ne-am gândit la ideea de alegeri până acum. Noi ne-am gândit la ideea de a ne extinde şi a găsi oameni buni. Suntem la momentul când avem vreme să filtrăm. La anul vor fi la uşi foarte mulţi şi nu vom mai avea timp de filtrare, de aceea acum avem timp să analizăm oamenii care vin şi să luăm decizii în fiecare localitate. Asta ne dorim, să aducem oameni buni cu care să putem ieşi mândri în faţă la următoarele alegeri”, a concluzionat Dragoş Hârjoabă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5