AUR BN îi îndeamnă pe bistriţeni să participe la protestul din Bucureşti, în 2 octombrie!

AUR Bistrița-Năsăud se alătură chemării pe care o face președintele George Simion tuturor românilor, tuturor cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud pentru a participa pe data de 2 octombrie la București la marele miting al redeșteptării naționale. Vocea poporului, spune președintele AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, trebuie să se facă auzită de către cei care doresc să ne întoarcă în România anilor '80 cu niște măsuri aberante: ”Dragi bistrițeni, nu mai asistați pasiv la specula și furăciunea făcută pe spinarea voastră și ieșiți în stradă, cât încă se mai poate! A sosit vremea redeșteptării naționale! Din toate colțurile țării, ne adunăm la București pe 2 octombrie”, transmite Dragoș Hârjoabă.
Președintele AUR George Simion cere, în contextul crizei artificiale energetice și a neputinței actualei Coaliții PSD-PNL-UDMR de-a rezolva această problemă, alegeri anticipate.
”Bistrițenii trebuie să știe următoarele: Guvernul şi companiile de stat menţin producţia scăzută pentru a menţine preţul la un nivel cât mai ridicat. Altfel nu se poate explica de ce, la o putere instalată pe hidro de peste 6400 MW, se produc maxim 2400 MW. La cărbune, la o putere instalată de peste 3000 MW, se produc maxim 2300 MW. Aproape orice investiţie în creşterea producţiei de energie electrică este amânată sau blocată. Așadar, soluția sunt alegerile anticipate și un nou guvern format din specialiștii patrioți din Alianța pentru Unirea Românilor - AUR. Doar George Simion și echipa sa pot face”, conchide președintele AUR Bistrița-Năsăud, citându-l pe George Simion.

Biroul de presă

Comentarii

21/09/22 12:41
Gica contra

Da de ce doar la Bucuresti ? Oamenii ar trebui sa iasa in strada ca la fosta Revolutie, sa-i dea jos pe astia care ne conduc si sa reformam Romania pe care ne-o dorim , a noastra a tuturor, nu doar al capitalisto-burghezo-mosierilor aserviti la aceasta M(are)UE , care ne fura si isi bat joc de toate populatia si societatea romaneasca !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5