Ghiocei pentru mame la Petriş

E Mărtişor ! Inceputul primăverii când noi toţi de la mic la mare o sărbătorim pe ea femeia iubită, sotie, mamă, învăţătoare. Pentru această sărbătoare şi-au unit glasurile elevii clasei a-II-a de la Şcoala Generală Petriş, sub îndrumarea inimoasei lor dăscaliţe, pentru a dărui ei, femeii primul ghiocel ce-a înflorit în grădina bunătăţii, a iubirii şi a sperantei de mai bine.
Emoţionate până la lacrimi, mamele au ascultat fermecate glasurile cristaline ale,, ghioceilor şi florilor,, care au interpretat cântece învăţate anume pentru ele, dăruite din suflet, menite să le aducă sănătate, fericire, pace sufletească, linişte, viaţă lungă li tot ce e mai bun pe lume!
Învăţătoare Maria Guţă

Comentarii

12/03/12 14:42
Anonim

Bravo, copii!

12/03/12 15:33
mihaela moldovan

E bine ca in scolile noastre mai sunt oameni care merita pe deplin numele de dascal . Multumim doamnei invatatoare pentru dragostea cu care ne inconjoara zilnic copiii, ii dorim si noi,parintii clasei a II-a, acum in prag de primavara, toate cele bune, sanatate si spor in nobila sa munca.
La multi ani!

12/03/12 16:09
mihaela m.

E bine ca mai sunt in scolile noastre oameni care merita pe deplin numele de dascal. Multumim doamnei invatatoare pentru dragostea cu care ne inconjoara zilnic copiii, ii dorim toate cele bune, sanatate si mult spor in nobila sa munca!
La multi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5