Gimnastul Cristian Băţagă, vicecampion naţional! CSM Bistriţa, vicecampionă pe echipe

În acest sfârşit de săptămână, la Cuj-Napoca s-au disputat titlurile masculine și feminine ale ediției 2016 a Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club, competiție desfășurată sub egida Federației Române de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Nu mai puţin de 29 de gimnaști s-au aflat pe lista de start a concursului masculin, la finalul său urcând pe podium la individual compus Andrei Muntean (Dinamo București), Cristian Bățagă (CSM Bistrița) și Vlad Cotuna(Steaua). Cristian Băţagă a fost campion naţional în 2013 şi 2015, aflându-se pe podium la ultimele şapte ediţii.

Aceeaşi ierarhie s-a păstrat şi în în ceea ce privește cluburile, şi anume Dinamo București (1), CSM Bistrița (2) şi Steaua București (3). CSM Bistriţa i-a avut în componenţă pe Cristian Băţagă, Laurenţiu Nistor, Bogdan Necşa şi Daniel Rădeanu. 

În finalele pe aparate, gimnaştii bistriţeni au reuşit să cucerească alte medalii. Astfel, Cristian Băţagă a obţinut aurul la cal, în timp ce Laurenţiu Nistor s-a clasat al treilea. La inele, Cristian Băţagă a urcat pe poyiţia a doua a podiumului, în timp ce la sărituri şi la paralele a cucerit bronzul. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5