Gloria 2003, prestaţie bună la Napoca Junior Cup. Daniel Ghiţă, golgheterul competiţiei

Sorel Şerbănescu

Clujul a fost din nou gazda unui puternic turneu de fotbal organizat la 4 categorii de vârstă. Bistrita a  fost reprezentată la Napoca Junior Cup, categoria U13 de către juniorii D -2003 ai Gloriei. Competiţia pentru această categorie de vârsta a reunit 16 echipe, repartizate în câte patru grupe.

           Gloria a câştigat detaşat grupa B, prin victoriile cu Primavera Satu Mare (1-0), Transil Târgu Mureş (7-0) şi Viitorul Cluj (2-0), în derby-ul grupei.

 Sferturile de finală au programat jocul cu Plimob Sighet, practic o selecţionată a judeţelor Maramureş şi Satu Mare. Aşteptările asistenţei pentru un joc darz s-au adeverit, însă, din păcate, au degenerate din cauza "cavalerului“ de la centru, care a lăsat jocul liber... la durităţi, până la intervenţia medicului pentru doi jucători bistriţeni. Mici glorioşi şi-au văzut de joc, au reuşit să pună în pericol poarta adversă, au marcat până la urmă, însă penalty-ul refuzat şi eliminarea din senin a antrenorului Gloriei au contribuit decisiv la rezultatul final: 1-2. Astfel, bistriţenii au ieşit din cursa pentru primele 4 locuri, fiind nevoiţi să joace pentru 5-8, unde au învins pe ASA Tg Mures (7-0 ) şi din nou pe Primavera Satu Mare (1-0).

         Elevii lui Valer Săsărman şi-au atins obiectivul propus pentru acest turneu, respectiv ocuparea unui loc în loc în primele 5 clasate, prestarea unui joc bun (reuşind în 8 partide să marcheze 19 goluri şi să primească doar 2) şi, mai ales, obţinerea de experienţă pentru următoarele competiţii amicale şi oficiale  care urmează în toamnă.

      Competiţia la această categorie de vârstă a fost câştigată de către gazde  - CFR Cluj 2003 - care au învins în finală pe Plimob Sighet cu scorul de 3-1.

       Atacantul Gloriei, Daniel Ghiţă, a fost declarat golgheterul competiţiei U13, cu 12 goluri marcate.

 

   Gloria 2003:  antrenor Valer Săsărman

 I.Dragu, A. Găurean, D. Pop, T. Domide, A. Şerbănescu, S. Moldovan, A. Musceleanu, R. Sulici, A. Torok, S. Banc, D. Ghiţă, A. Ghiţă, V. Mureşan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5