Guvernul îşi va asuma răspunderea pe cele trei legi în 15 septembrie

„Mai nu vrea, mai se lasă”- cam aşa funcţionează lucrurile în coaliţie. În ciuda animozităţilor existente între PSD şi PDL, miza alegerilor prezidenţiale este mult prea importantă pentru cele două formaţiuni politice, şi astfel parlamentarii au decis. Premierul Emil Boc se va prezenta, pe 15 septembrie, în Parlament, pentru a anunţa asumarea răspunderii pe cele trei pachete de legi, a confirmat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean.

Ioan Oltean: „PSD este duplicitar”

„Am rămas neplăcut surprins de duplicitatea lui Geoană. Este inadmisibil ca un partid de guvernământ să se solidarizeze cu sindicatele. Cred că până luni, Guvernul va reuşi să poarte toate negocierile, în aşa fel încât marţi, la ora 16.00, premierul Boc să prezinte în Parlament primul act normativ”, a spus liderul democrat-liberal.

Radu Moldovan: „Aş vota o moţiune de cenzură, dar nu-mi permit”.

Cu toate că a declarat în mod deschis şi repetat că „este aproape imposibilă colaborarea cu PDL”, PSD îşi va asumă răspunderea pe cele trei pachete de legi.

„Cu două mâini aş vota o moţiune de cenzură, dar nu îmi permit să arunc România într-o instabilitate economică, dar vom face tot posibilul prin miniştrii PSD să avem cele mai bune legi”, a spus deputatul PSD Radu Moldovan.

Guvernul îşi va asuma răspunderea pe cele trei legi în Parlament, marţi, 15 septembrie, după cum urmează: de la ora 16:00 - Legea Educaţiei naţionale, de la ora 17:00 - Proiectul Legii salarizării unitare, iar de la ora 18:00- Legea reorganizării unor agenţii guvernamentale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5