Joc de pregătire

Hârtia Prundu Bârgăului – Voinţa Livezile 3-2

Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12.00, la terenul Mecanica, s-a disputat un joc de verificare între echipele Hârtia Prundu Bârgăului, Liga a IV-a, şi Voinţa Livezile, Liga a III-a. A fost un joc destul de frumos, cu ocazii la ambele porţi, sportivii dând totul pentru a intra în vizorul celor doi antrenori, respectiv Alexandru Borş şi Dănuţ Dosan.

O replică dârză a bârgăuanilor, care au jucat de la egal la egal cu mai experimentaţii lor colegi, care activează în Liga a III-a, fiind clasaţi pe o poziţie destul de favorabilă.

În final, partida a fost câştigată de bârgăuani cu 3-2. Amintim marcatorii golurilor: Chifa, Ruscău George juniori, Surcel, iar pentru livezeni: Pop C. şi Mihovici.

Antrenorul Borş Alexandru, ajutat de Ioan Baciu, a trimis în teren întregul lor de jucători: Voievod, Bugnar, Frişan, Diudea, Blaji, Mara, Stefoi, Gotea, Pop C., Drăguş, Apostolache, Raus, Homei, Olariu, Nap, Mihovici, Mihancea, Rus Alex, Măgeruşan, Andrieş; iar de partea cealaltă, Dănuţ Dosan, ajutat de Călin Svoboda, au rulat următorii jucători: Pop N., Bistrian M., Mureşan, Sas, Rogna I., Ciurea, Dodea, Chifa, Anton, Horga, Matei, Ruscău G., Rogna A., Ruscău T., Halostă S., Purcil, Surcel.

De menţionat faptul că la echipa de Liga a III-a nu au evoluat experimentaţii jucători Sighiartău şi Majer, ambii transferaţi la lidera seriei, Voinţa Sibiu, avându-l antrenor pe stelistul Marius Baciu. Bodolan a plecat şi el la echipa de Liga I, Gaz Metan Mediaş, iar Solomon în Luxemburg.

Aşa că, după rezultatele de excepţie prestate de livezeni, nu au întârziat transferurile pe care aceştia le meritau din plin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5