Iluminat festiv la Năsăud. Pregătiri pentru Ziua Națională a României !

Lucrările la iluminatul festiv și ornamental din orașul Năsăud sunt în plină desfășurare, termenul de finalizare fiind data de 30 noiembrie 2017. Executanții lucrării sunt cei de la firma Nepos Magic Electric de la care administrația locală a închiriat ornamentele de sărbători.
Mii de beculețe luminoase vor fi aprinse în tot orașul, inclusiv în cele două cartiere, în seara de 30 noiembrie 2017. Luminile vor străluci până pe data de 7 ianuarie 2018. Administrația locală promite elemente decorative noi față de anii trecuți care vor încânta locuitorii orașului, în speță pe cei mai mici dintre locuitorii acestuia.
Întregul Parc Central va fi înconjurat de perdele de lumini și globuri strălucitoare, iar în oraș vor fi peste 40 de traversări stradale care vor da tonul sărbătorilor de iarnă.
Potrivit administrației locale, tot în această perioadă au loc și pregătirile pentru Ziua Națională a României, locul principal de desfășurare a ceremoniei fiind Monumentul Eroilor din Parcul Central.

Comentarii

22/11/17 20:23
jurist

Felicitări domnule primar. Orașul arată tot mai curat și mai frumos. Inseamnă că, în Năsăud, „tentaculele„ statului paralel SF nu au ajuns.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5