Iluminat public modern, la Parva. Primarul Strugari: Ne mândrim că suntem printre localităţile care ştiu să se adapteze cerinţelor vremurilor

Administraţia locală a comunei Parva are în derulare un proiect finanţat din bugetul local, în valoare de aproximativ 300.000 lei (fără TVA), pentru modernizarea sistemului de iluminat public din localitate. Practic, pe lângă înlocuirea corpurilor de iluminat, va fi extinsă reţeaua de iluminat cu circa 4-5 kilometri. Execuţia lucrărilor a debutat, primele probe fiind făcute deja de către edilul comunei, în prima seară a lunii august.  

„Modernizarea sistemului de iluminat public a localităţii Parva dă o nota de eleganţă a localităţii, iar cetăţenii sunt beneficiarii direcţi ai acestei investiţii care constă în înlocuirea întregului sistem de iluminat cu corpuri tip LED şi extinderea vechiului sistem public.

Cu aproximativ 500 de corpuri de iluminat noi, Parva se poate mândri printre localităţile care ştiu să se adapteze cerinţelor vremurilor... Stiu că vor fi unii care nu văd nici asta, dar poate o să fie luminaţi într-o zi de Dumnezeu... Mulţumiri consilierilor şi colegilor din primărie”, a transmis primarul Ioan Strugari.

Normal, această investiţie are atât beneficiii economice, cât şi pentru mediu. Vorbim despre reducerea consumului şi, implicit, a facturilor de electrivcitate, dar şi la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. 

Comentarii

02/08/18 11:07
Bogdan

Dupa ora 23 este cam inutil.
Ar fi mers sa fie pe senzori, sa se activeze cand trece cineva.
Strada aceea din poza e neamenajata?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5