Important pentru năsăudeni!

Cetăţenii oraşului Năsăud îşi pot achita impozitele şi taxele locale pe anul 2014, dar şi cele restante (aferente anului trecut), pe clădiri, terenuri sau mijloace de transport, la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei oraşului, etaj I, în două rate egale: până la data de 31 martie şi, respectiv, până la 30 septembrie 2014, inclusiv.
Plata cu întârziere atrage după sine majorări de întârziere de 2% pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu data imediat următoare scadenţei termenului de plată şi până la data stingerii sumei datorate.
„Pentru plata cu anticipaţie a impozitului anual pe clădiri şi terenuri până la 31 martie 2014 se acordă, atât persoanelor fizice cât şi celor juridice o bonificaţie de 10%. Impozitul anual pe clădiri, pe terenuri şi mijloacele de transport de până la 50 de lei inclusiv, fiecare, se plăteşte integral până la primul termen de plată (31 martie 2014). Îi rugăm pe toţi cetăţenii oraşului Năsăud să profite de această facilitate şi, dacă au posibilitatea, să-şi achite taxele şi impozitele până la sfârşitul lunii martie”, a specificat Cornel Magdea, şeful Biroului Impozite şi Taxe al Primăriei oraşului Năsăud.
Pentru anul în curs (2014), cetăţenii urbei nu vor plăti mai mult ca în 2013, aceste „dări” rămânând la nivelul anului trecut, aşa cum au hotărât administrativul şi legislativul în şedinţă de Consiliu Local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5