Contribuabilii conştiincioşi de la Beclean au bonus de 10% la plata taxelor şi impozitelor locale!

Persoanele care îşi vor achita integral anticipat, până la 31 martie, obligaţiile financiare de plată către bugetul oraşului Beclean (impozite pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport) vor beneficia de un bonus de 10 la sută, procent cu care le vor fi reduse sumele de plată . Acesta a fost cuantumul bonificaţiei la plată, stabilit de către consilierii locali beclenari pentru acest an.

De asemenea, firmele şi  persoanele juridice vor avea şi ele reduceri la sumele de plată, dacă îşi vor achita anticipat integral impozitele şi taxele locale până în data de 31 martie, având în vedere că şi acestora li se va aplica o facilitate fiscală, cu bonificaţii de 10 procente la plată, în cazul achitării integrale anticipate a sumelor datorate bugetului local.

După cum se ştie la 31 martie expiră termenul stabilit pentru a onora prima din cele două rate egale în care sunt împărţite obligaţiile financiare ale contribuabililor la bugetului local, dată după care se percep penalizări de întârziere zilnice pentru prima rată a obligaţiilor financiare datorate bugetului local, dacă aceasta nu a fost achitată la termen. Data limită pentru plata celei de-a doua rate a impozitelor şi taxelor locale este 30 septembrie.

De asemenea, Primăria Beclean anunță toți contribuabilii, persoane fizice sau juridice, că impozitele și taxele locale se pot achita la sediul instituției de pe Aleea Trandafirilor nr. 2, la ghișeul Casieriei – Serviciul Impozite și Taxe Locale, după următorul program: luni-vineri: de la ora 8.00 la ora 15.00.

Începând cu anul 2021 la Primăria Beclean toate plățile se pot efectua și cu ajutorul cardului bancar prin dispozitiv de plată POS.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5