Până la 31 martie, reducere la plata integrală a taxelor şi impozitelor locale

Persoanele fizice şi juridice care achită până la data de 31 martie 2014 debitele restante şi cele aferente trimestrului I 2014, vor fi scutite de la plata majorărilor de întârziere.
În categoria debitelor intră impozitele şi taxele datorate bugetului local.

De asemenea, 31 martie 2014 este ultima zi în care, pentru plata cu anticipaţie a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, datorate pe întregul an 2014, se beneficiază de o reducere cu 10% a sumei totale.

Pentru anul 2014 nu au fost prevăzute majorări ale impozitelor pe terenuri, locuinţe sau autoturisme, în timp ce în privinţa taxelor unele dintre acestea au fost majorate însă nesemnificativ.

Reamintim că în anul 2013, peste 99,6% dintre contribuabili şi-au achitat dările către bugetul local, încasările fiind peste aşteptările administraţiei locale.

Sursa:www.primariabistrita.ro

Comentarii

01/02/14 13:14

Întrebări ca simplu cetățean : 1. Dar, onorata Primărie a municipiului Bistrița,așteaptă 31 martie 2014 să înceapă acțiunea de degajare a mormanelor de zăpadă existente pe toate arterele de circulație din oraș și din stațiile de autobuz local.
2. Dacă mai are d-l primar concediu de efectuat și dacă se întoarce când ia măsuri pentru degajarea mormanelor de la întrebarea nr. 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5