Incendii la grajduri din Dipşa şi Dumitra

În ultimele 24 ore, pompierii bistriţeni au intervenit la două incendii, care au afectat grajduri din localităţile Dipşa şi Dumitra. Din fericire, s-au înregistrat doar pagube materiale.

Joi seara, două echipaje ale pompierilor militari din Bistriţa, cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă, s-au deplasat la Dipşa. „Incendiul se manifesta la nivelul grajdului şi a unei anexe şi ameninţa să se propage pe o zonă mai extinsă, la casa de locuit din apropiere. Intervenţia a durat circa 120 de minute. Au ars 70 - 80 mp din construcţiile din lemn şi circa  trei tone de fân. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric”, informează Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Vineri dimineaţa, la ora 02.00,  dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la un grajd din localitatea Dumitra. „Pompierii militari din cadrul subunităţii din Năsăud s-au deplasat la locul indicat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Din fericire, nu au fost persoane care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul, provocat cel mai probabil de un trăsnet, a fost lichidat în mai bine de patru ore. Au ars grajdul din lemn pe o suprafaţă de cca 250 mp, aproximativ 4,5 tone fân, 30 de saci de ciment şi 20 de saci de var depozitaţi în zona în care se manifesta incendiul”, menţionează Marius Rus. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5