Incendiu la o casă de lângă Kaufland. Circulaţia, îngreunată pe strada Libertății

Un incendiu a izbucnit la o casă de lângă Kaufland. Circulaţia a fost îngreunată pe strada Libertății, maşinile mergând pe o singură bandă alternativ.
Incendiul a fost localizat, se manifesta la acoperisul unei casei de locuit pe o suprafata de aproximativ 100 mp. Nu sunt victime. 4 autospeciale ale pompierilor alături de voluntarii de la SVSU au luptat cu flăcările.
Completare incendiu: flăcările au fost stinse în totalitate după aproximativ 30 - 40 de minute de la alertarea Detasamentului de Pompieri Bistrita. S-a intervenit, în total, cu ajutorul a trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD. Din fericire, nu au fost victime. A fost urmărită protejarea vecinătăților și a zonei încăperilor (interiorul casei). Acoperișul (din tabla), podul, cornii au fost afectați, dar nu s-au prăbușit. Regimul de înălțime al clădirii este p + 2. Cauza probabil a fost stabilita ca fiind amplasarea în apropierea materialelor combustibile a caii de evacuare (burlan) a unei sobe (metalice), fără acumulare de căldură, transmite Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5