Incendiu la un bloc de pe str. Odobescu din Bistriţa. Un bărbat şi-a pierdut viaţa

Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit, în această dimineaţă, în municipiul Bistriţa, pe str. Al. Odobescu, la un incendiu izbucnit la un apartament. Incendiul a fost lichidat. Concomitent cu acţiunile de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe.
În momentul în care pompierii au putut intra în apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. I s-a aplicat protocolul de resuscitare. Mai multe persoane au primit îngrijiri la locul intervenției (intoxicații cu fum). Până acum, un copil de 1 an şi 8 luni si mama acestuia au fost transportați la spital.
Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu- i declarat decesul la locul evenimentului.
Alte 5 persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului, sunt în ambulanțe SMURD şi SAJ BN.
În total, la spital au fost duse 3 persoane, mama şi copilul, cu uşoară intoxicaţie cu fum şi alte 3 persoane în vârstă, cu atacuri de panică.
***
„În urma incendiului produs în blocul de locuințe de pe strada Alexandru Odobescu din municipiul Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduși în această dimineață o fetiță de 1 an și 8 luni, mama sa, în vârstă de 39 de ani, și încă doi adulți, o femeie de 72 de ani și un bărbat de 83 de ani, prezentând ușoară intoxicație cu monoxid de carbon, conștienți, cooperanți. Toți pacienții au beneficiat de oxigenoterapie, iar pentru supravegherea stării de sănătate, copilul a rămas internat împreună cu mama sa în Secția Pediatrie. Ceilalți doi adulți au fost externați, întrucât nu au necesitat investigații medicale suplimentare”, transmite Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5