Începe construcţia Celulei 2 a depozitului ecologic de la Tărpiu!

  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Ţintean, a anunţat că în perioada următoare va începe construcţia Celulei 2 a depozitului ecologic de la Tărpiu, asta după ce s-a reuşit intrarea în legalitate cu construcţiile aferente primei gropi.

         „Niciodată nu am vrut să fac mare tam tam de ilegalităţile care s-au făcut acolo, pentru că acolo s-a făcut o construcţie – acum că am intrat în legalitate pot să spun – semilegală, adică s-au produs nişte minciuni de-a lungul timpului şi pe amărâtul acesta de primar din Dumitra, cei care au implementat proiectul, să dea avizul de construcţie pe promisiunea că se vor rezolva problemele la Ministerul Agriculturii, lucru care s-a întâmplat în toamna aceasta cu ajutorul secretarului de stat Sorin Mareş. Am reuşit să desfiinţăm stare de păşune şi să trecem terenul în intravilan, iar acum putem să predăm legal locaţia pentru Celula 2 şi să înceapă Vitalia să construiască aşa cum s-a angajat, atunci când a venit cu oferta tehnică şi financiară”, a explicat vicepreşedintele Ţintean.

         Potrivit acestuia, noua celulă ar urma să fie realizată în maximum cinci luni de la predarea amplasamentului, demers care se va face după emiterea cărţii funciare care să dovedească că acest teren este în intravilan. „În momentul în care am CF-ul de la OCPI îi convoc să le predau amplasamentul. Am fost în teren şi am pus ţăruşii, practic mai este doar formal de predat”, a mai spus  Ioan Ţintean.

         La Tărpiu, Consiliul Judeţean va investii şi în creşterea puterii instalaţiei electrice, astfel încât acele utilaje care fărâmiţează fracţia umedă pentru pregătirea unor  materii prime pentru industria cimentului să poată fi pusă în funcţiune de către Vitalia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5